Takläggare i Stockholm

Vi är experter inom takläggning baserade på Lidingö i Stockholm och erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa dig att skydda och förbättra ditt hem eller företag.

Takläggning utförd av experter

Som professionella takläggare, erbjuder vi en rad olika tjänster som omfattar allt från installation, reparation och underhåll av tak till rådgivning om bästa materialval och tekniker för just ditt takprojekt. Vi arbetar med alla typer av takmaterial, inklusive betongpannor, tegel, metallplåt och bitumen.

Varför välja oss som dina takläggare i Stockholm

Vi är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativt arbete och exceptionell kundservice. Vårt team av takläggare är erfarna, kvalificerade och har genomgått omfattande utbildning inom takläggning. Vi är även försäkrade och certifierade, vilket ger dig extra trygghet när du anlitar oss för ditt takprojekt.

Vårt engagemang för hållbarhet

Vi är stolta över att vara takläggare som tar hänsyn till miljön. Vi strävar efter att minimera vårt avtryck genom att använda hållbara material och tekniker där det är möjligt. Vi återvinner allt avfall och använder energieffektiva verktyg och utrustning.

Kontakta oss

Om du behöver en professionell takläggare i Stockholm, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder gratis konsultation och offert för alla potentiella projekt. Låt oss hjälpa dig att skydda ditt hem eller företag med ett kvalitativt och hållbart tak.
En offert från oss är alltid kostnadsfri och förutsättningslös. Fyll i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Adress (obligatorisk)

  Telefon (obligatoriskt)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Dina personuppgifter är trygga hos oss!
  Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår verksamhet.