frank_fasadreparation_gammal-960x594

Kvalificerad fasadrenovering i Stockholm

Fasadrenovering Stockholm erbjuder byggtjänster som exempelvis puts- och murningsarbeten för fastighetsägare som behöver hjälp med att genomföra professionella byggnadsarbeten i Stockholm. Vi utför arbeten med fokus på renovering och entreprenad för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi betonar varaktighet och långsiktighet i våra kundrelationer.

När man har arbetat med puts, mureri och fasadrenovering under en längre tid som vi på Fasadrenovering Stockholm har gjort, vet man att det inte finns några genvägar och att det kräver känsla och hantverksskicklighet för att utföra en lyckad fasadrenovering. Det handlar inte bara om att mura, putsa och utföra ett snyggt fasadarbete, utan en fasadrenovering ska även vara hållbar och skydda din fastighet i årtionden. För att kunna uppnå detta behöver man ha kunskap i gamla tiders fasadmaterial och arbetsmetoder. Att blanda nya fasadmaterial och fasadfärger med gamla kan tyvärr bli en dyrköpt erfarenhet för fastighetsägare, allmännyttan och inte minst för villaägaren.

Våra fasadarbeten

Vi på Fasadrenovering Stockholm består av ett gäng professionella byggare som brinner för att mura, putsa och leverera ett väl utfört fasadarbete oavsett om det gäller mindre eller större murnings- eller fasadputs arbeten. Våra beställare får alltid en personlig service där våra projektledare ser till att sträva efter att alltid nå bästa service och resultat för ditt byggprojekt i Stockholm.

Därför börjar altlid en lyckad fasadrenovering med en noggrann fasadanalys av den befintliga putsen och fasaden. När använda material och arbetsmetoder är fastställt, påbörjas fasadrenoveringen för att återställa den putsade fasaden.

Vår policy

Vårt policy är enkel. Vi byter inte ut ett fasadmaterial som har funnits i många decennier
och har dokumenterats med väldigt lång livslängd.

Fasadfärger som glimrar och glittrar i ljuset

Vi har under åren utfört många lyckade murnings- och fasadarbeten som vi är stolta över att fått vara med och förverkligat till våra kunder. Vi är speciellt glada för alla kunder som visat uppskattning för vårat hantverkskunnandet när det gäller gamla putsade fasader.

Dom gamla fasadfärgerna finns dessutom i otroligt vackra färger som kan specialbrytas till i stort sett vilken kulör som helst. Dessutom så skimrar dom vackert när solen lägger sig på fasaden pga. glimret som finns i äldre typer av fasadputs. Vi tycker att ädelputs är så mycket vackrare än att måla med nya oprövade fasadfärgerna som döljer det glimmer som är så viktigt för att ge huset och fasaden liv.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra utförda fasadrenoveringar eller vill veta mer om referenser till tidigare fasadarbeten.

putsprover